Webbfrågan
Använder du idag en CMS till din webbsida?
 
Newsflash

Perlaverde AB utvecklade affärsidén och webbsidan till Mediterranean Travel Partner.

Mediterranean Travel Partner erbjuder reserelaterade tjänster till företag, som önskar arrangera möten, incentives, konferenser och events i länderna kring Medelhavet. Förutom att anordna mötet mellan människor, skapar vi minnesvärda upplevelser. Vi öppnar porten till annars otillgängliga platser och miljöer såsom boende på en vacker hacienda, ett kloster i en provensalsk bergsby eller på ett designhotell i det pulserande Lissabon. Mellan konfererandet trampar man vin i Dourodalen, kappseglar i den grekiska övärlden, letar efter tryffel i Alba. Vi ser fram emot att planera er nästa konferens i Medelhavet!

Mer på http://www.mediterraneantravel.se

 

Spotlight on...
Banner
Home Nyheter

PostHeaderIcon SEO (Search Engine Optimization) för CMS baserade webbsidor

Vi på Perlaverde jobbar med SEO för CMS baserade webbsidor, så som Joomla, Wordpress, m.m. som kväver specifika kunskaper och verktyg.

Att en webbplats hamnar högt i sökmotorerna är förståss mycket bra eftersom att det skicka fler besökare till webbplatsen, vilket i sin tur kan ge högre försäljning av varor, tjänster eller annonsering.

På engelska betyder SEO !Search Engine Optimization" och innebär att man optimerar en webbplats för sökmotorerna. På svenska kallas det sökmotoroptimering och syftet är att hamna högst upp i sökmotorernas resultatlistor när det söks på ett visst ord eller en fras.

En stor del av de som besöker en webbplats kommer nämligen från sökmotorer och bland sökmotorerna är det Google som är störst. Viktig är därför att när man optimerar sin egen webbplats bör man hålla dig till Googles guidelines. Den som bryter mot riktlinjerna kan få sin sajt bestraffad och borttagen ur Googles index, vilket kan få mycket stora konsekvenser för en kommersiell webbplats när det gäller både antalet besökare och försäljning.

Men åt andra sida uppdaterar och förändrar Google och andra sökmotorer regelbundet sina algoritmer som styr sökresultaten. Det innebär att en sajt som hamnar hög upp i resultaten idag kanske inte gör det imorgon. För att lyckas långsiktigt med sin optimering så måste man arbeta enligt riktlinjer.

 

 

PostHeaderIcon 2008-2009 ett bra år för bolaget

Det blev ett bra år för Perlaverde Ab som stänger sitt brutet räkenskapsår med ett stor höjning i jämnförelse med år 2007-2008.

 

PostHeaderIcon Ny webbsida

Nytt utseende, användarvänligare och förbättrad navigering. Det är något vi har tänkt på när vi började skapa vår nya hemsida. Och idag 18 september 2009 är vi på Perlaverde AB Consulting glada att nu kunna lansera den. Hemsidan är byggt på Open Source-verktyget Joomla.

 
More Articles...