Newsflash

Nytt utseende, användarvänligare och förbättrad navigering. Det är något vi har tänkt på när vi började skapa vår nya hemsida. Och idag 18 september 2009 är vi på Perlaverde AB Consulting glada att nu kunna lansera den. Hemsidan är byggt på Open Source-verktyget Joomla.

Spotlight on...
Banner
Home

PostHeaderIcon Nytt food&beverage concept: Acqua & Farina

Acqua & Farina© är ett registrerat varumärke utvecklat av Perlaverde Consulting som även hanterar licensrättigheterna. Den är ett väl utvecklat koncept i Italien som erbjuder hembakad bröd och focaccia på en ny nivå.

Acqua e Farina betyder "Vatten och Mjöl, två enkla råvaror som tillsammans med Extra Jungfru Olivolja finns i våra färska brödbakelse. Acqua e Farina vill bli den första 100% italienska restaurang som servera färskbakade bröd och focaccia i Sverige.

Acqua & Farina erbjuder ett utbud med en rad typiska och traditionella italienska maträtter. Vi kar knutit kontakt med regionella producenter med certifierat prodution som kan erbjuda bästa pris/kvalité förhållande. Varje dag lagar, förberädder och gräddar vi allt själva genom att följa traditionella recept och processer.

Mer på www.acquaefarina.se