Newsflash

Perlaverde AB utvecklade affärsidén och webbsidan till Mediterranean Travel Partner.

Mediterranean Travel Partner erbjuder reserelaterade tjänster till företag, som önskar arrangera möten, incentives, konferenser och events i länderna kring Medelhavet. Förutom att anordna mötet mellan människor, skapar vi minnesvärda upplevelser. Vi öppnar porten till annars otillgängliga platser och miljöer såsom boende på en vacker hacienda, ett kloster i en provensalsk bergsby eller på ett designhotell i det pulserande Lissabon. Mellan konfererandet trampar man vin i Dourodalen, kappseglar i den grekiska övärlden, letar efter tryffel i Alba. Vi ser fram emot att planera er nästa konferens i Medelhavet!

Mer på http://www.mediterraneantravel.se

 

Spotlight on...
Banner
Home Mangostanfruktens Juice = XanGo©

PostHeaderIcon Mangostanfruktens juice = XanGo©

Mangostanfrukten

Trots att mangostanfrukten har funnits i tusentals år känner man ännu inte till den i hela världen. Den växer i Sydostasien och liknande tropiska klimat med en smak som saknar motstycke. Med ett mörkt vinrött skal och ett vitt fruktkött har den ungefär samma storlek som en mandarin.

Mangostanfrukten är proppfull av xantoner och är både god och nyttig. Dessutom har varje portion mangostan ungefär 5 gram fibrer. Och dess vinröda pigment har även använts som färgämne.

Bland alla de kraftfulla fytonäringsämnen som finns i skalet på mangostanfrukten utmärker sig xantonerna med sina imponerade goda egenskaper. Vetenskapliga studier visar att xantoner kan bidra till bättre hälsa.

Xantoner i mangostanfrukten

Forskare har identifierat dussintals av biologiskt aktiva xantoner i mangostanfrukten. I dagsläget är forskarna ändå bara i början av att upptäcka alla de kraftfulla egenskaperna i mangostanfrukten.

Mera info på http://my.xango.it/mangostanfrukten/