Newsflash

Nytt utseende, användarvänligare och förbättrad navigering. Det är något vi har tänkt på när vi började skapa vår nya hemsida. Och idag 18 september 2009 är vi på Perlaverde AB Consulting glada att nu kunna lansera den. Hemsidan är byggt på Open Source-verktyget Joomla.

Spotlight on...
Banner
Home Mangostanfruktens Juice = XanGo©

PostHeaderIcon Mangostanfruktens juice = XanGo©

Mangostanfrukten

Trots att mangostanfrukten har funnits i tusentals år känner man ännu inte till den i hela världen. Den växer i Sydostasien och liknande tropiska klimat med en smak som saknar motstycke. Med ett mörkt vinrött skal och ett vitt fruktkött har den ungefär samma storlek som en mandarin.

Mangostanfrukten är proppfull av xantoner och är både god och nyttig. Dessutom har varje portion mangostan ungefär 5 gram fibrer. Och dess vinröda pigment har även använts som färgämne.

Bland alla de kraftfulla fytonäringsämnen som finns i skalet på mangostanfrukten utmärker sig xantonerna med sina imponerade goda egenskaper. Vetenskapliga studier visar att xantoner kan bidra till bättre hälsa.

Xantoner i mangostanfrukten

Forskare har identifierat dussintals av biologiskt aktiva xantoner i mangostanfrukten. I dagsläget är forskarna ändå bara i början av att upptäcka alla de kraftfulla egenskaperna i mangostanfrukten.

Mera info på http://my.xango.it/mangostanfrukten/