Newsflash

Nytt utseende, användarvänligare och förbättrad navigering. Det är något vi har tänkt på när vi började skapa vår nya hemsida. Och idag 18 september 2009 är vi på Perlaverde AB Consulting glada att nu kunna lansera den. Hemsidan är byggt på Open Source-verktyget Joomla.

Spotlight on...
Banner
Home Resor + Turism

PostHeaderIcon Resor och turism

Perlaverde har byggt en resekoncern under senaste år bestående av olika varumärken som: Italiaresor, Tennisresor, Sportinitaly, Mediterraneran Travel Partner och Rentonet. Alla är i sig en specialiserade researrangör med en tydlig målgrupp och segment.

Perlaverdes vision är att utveckla specialiserade reseföretag som riktar sig mot nischade målgrupper. Vi vill utveckla varumärken för en speciell kundkrets. Detta med hjälp konceptorienterade och aktivitetsbaserade aktiviteter och ämnen så som tennis, sport, italien, semester boende, grupper, temaresor, med mera.

Rentonet Tourist Apartments
www.rentonet.com

Turistlägenheter i Adriatiska Rivieran       
Rent-o-net .....är
+ Riccione, den Adriatiska Havets Gröna Pärla, med de mest populära stränderna i Italien.
+ möjligheten att få en trevlig vistelse till ett mycket bra pris genom att söka mellan 500 olika lägenheter och rum i vara On-Line Database.
+ Erbjudanden och rabbatter av olika slag, t.ex på strandhyra, restauranger, nöjen och affärer, mm.

Tennisresor
www.tennisresor.com

Tennisresor är en researrangör, som specialiserar sig inom Tennis. Vi har personlig erfarenhet av tennis i Italien och lägger stor vikt vid service och att göra resan så minnesvärd som möjligt. Vi vänder oss till företag, idrottsklubbar, föreningar, grupper och mindre sällskap med intresse för tennis.

Tennisresor samarbetar med många partner i Italien. De flesta av våra medarbetare är italienare vilket betyder att de kan sitt land från A till Ö, eller som de själva säger ”dalla A alla Zeta”. Trevlig resa!

Italiaresor
www.italiaresor.com

Italiaresor är en reseproducent specialiserad på grupp- och konferenseresor till Italien. Vår målsättning är kompetens, lokalkännedom och pålitlighet, allt för att garantera minnesvärda upplevelser för våra kunder.

Italiaresor erbjuder även ett brett sortiment av olika slags tjänster, alltid till bra priser.

Sportinitaly.com
www.sportinitaly.com/

Sportinitaly är en researrangör, som specialiserar sig inom sport och gruppresor. Vi har personlig erfarenhet av sport i Italien och lägger stor vikt vid service och att göra resan så minnesvärd som möjligt. Vi vänder oss till företag, idrottsklubbar, föreningar, grupper och mindre sällskap med intresse eller behov för träning.

Vi använder oss av destinationer som vi själva har besökt, som vi har direkt kontakt med och som erbjuder alltid ett bra förhållande mellan pris och kvalité.

Mediterranean Travel Partner
www.mediterraneantravel.se/

Mediterranean Travel Partner erbjuder reserelaterade tjänster till företag, som önskar arrangera möten, incentives, konferenser och events i länderna kring medelhavet.
Förutom att anordna mötet mellan människor, skapar vi minnesvärda upplevelser. Vi öppnar porten till annars otillgängliga platser och miljöer såsom boende på en vacker hacienda, ett kloster i en provensalsk bergsby eller på ett design hotel i det pulserande Lissabon. Mellan konfererandet trampar man vin i Dourodalen, kappseglar i den grekiska övärlden, letar efter tryffel i Alba...
Vi ser fram emot att planera er nästa konferens i medelhavet!

Under produktion: