Webbfrågan
Använder du idag en CMS till din webbsida?
 
Newsflash

Perlaverde AB utvecklade affärsidén och webbsidan till Mediterranean Travel Partner.

Mediterranean Travel Partner erbjuder reserelaterade tjänster till företag, som önskar arrangera möten, incentives, konferenser och events i länderna kring Medelhavet. Förutom att anordna mötet mellan människor, skapar vi minnesvärda upplevelser. Vi öppnar porten till annars otillgängliga platser och miljöer såsom boende på en vacker hacienda, ett kloster i en provensalsk bergsby eller på ett designhotell i det pulserande Lissabon. Mellan konfererandet trampar man vin i Dourodalen, kappseglar i den grekiska övärlden, letar efter tryffel i Alba. Vi ser fram emot att planera er nästa konferens i Medelhavet!

Mer på http://www.mediterraneantravel.se

 

Spotlight on...
Banner
Home Om oss

PostHeaderIcon Perlaverde Consulting

Perlaverde AB är ett litet företag med stor kunskap inom affärsutveckling. Vi är specialiserade på Italienska förhållanden i kombination med den svenska marknaden. Vi arbetar bland annat med att starta och driva verksamheter inom områden som sport, resor, mat och dryck. Att utveckla nya koncept är vår hjärtefråga. Genom att samarbeta med såväl svenska som italienska företag och entreprenörer som söker nya affärskontakter (B2B) kan vi på ett kostnads- och tidseffektivt sätt utveckla nya affärsmöjligheter.

Perlaverde (som betyder den gröna perlan och som kommer från mitt hemstadens Riccione smeknamn) består idag av Luca Neri och ett omfattande professionellt nätverk i såväl Italien som i Sverige. Företaget startades i Italien 1996 och flyttade sedan till Sverige år 2000.

Vår vision är att utveckla specialiserade reseföretag som riktar sig mot nischade målgrupper. Vi vill utveckla varumärken för en speciell kundkrets. Detta med hjälp av konceptorienterade och aktivitetsbaserade aktiviteter. Vi hjälper företag inom restaurangbranschen med konsulttjänster inom områden som nya produkter, nya menyer, nya affärskoncept, säkerhet, produktion och inköp.

Perlaverde har byggt upp en mindre resekoncern under senaste år bestående av olika företag med egna varumärken som: Italiaresor, Tennisresor, Sportinitaly och Rentonet. Varje företag är en specialiserad researrangör med en tydlig målgrupp och segment.

Perlaverde hjälper även till med våra kunders kommunikation och fungerar som webbkonsult, reklambyrå och mediebyrå.