Webbfrågan
Använder du idag en CMS till din webbsida?
 
Newsflash

NU har vi lanserat ett ny spennande projekt: SPAZIOITALIA.

SPAZIOITALIA är en ny webbportal om den italiesnka kulturen, en mötesplats för dig, med anknytning till Italien eller intresse för landet. SPAZIOITALIA är en online community, med syfte att verka som ett forum för diskussioner, events, nyheter, mode, sport, trender, tidstecken och mycket mer.... om just Italien.

Här får du chansen att byta idéer, få tillgång till information, intressanta reportage, erbjudanden samt tips och råd. Mer på www.spazioitalia.se

Spotlight on...
Banner
Home

PostHeaderIcon Resor och turism

Perlaverde har byggt en resekoncern under senaste år bestående av olika varumärken som: Italiaresor, Tennisresor, Sportinitaly, Mediterraneran Travel Partner och Rentonet. Alla är i sig en specialiserade researrangör med en tydlig målgrupp och segment.

Perlaverdes vision är att utveckla specialiserade reseföretag som riktar sig mot nischade målgrupper. Vi vill utveckla varumärken för en speciell kundkrets. Detta med hjälp konceptorienterade och aktivitetsbaserade aktiviteter och ämnen så som tennis, sport, italien, semester boende, grupper, temaresor, med mera.

Rentonet Tourist Apartments
www.rentonet.com

Turistlägenheter i Adriatiska Rivieran       
Rent-o-net .....är
+ Riccione, den Adriatiska Havets Gröna Pärla, med de mest populära stränderna i Italien.
+ möjligheten att få en trevlig vistelse till ett mycket bra pris genom att söka mellan 500 olika lägenheter och rum i vara On-Line Database.
+ Erbjudanden och rabbatter av olika slag, t.ex på strandhyra, restauranger, nöjen och affärer, mm.

Tennisresor
www.tennisresor.com

Tennisresor är en researrangör, som specialiserar sig inom Tennis. Vi har personlig erfarenhet av tennis i Italien och lägger stor vikt vid service och att göra resan så minnesvärd som möjligt. Vi vänder oss till företag, idrottsklubbar, föreningar, grupper och mindre sällskap med intresse för tennis.

Tennisresor samarbetar med många partner i Italien. De flesta av våra medarbetare är italienare vilket betyder att de kan sitt land från A till Ö, eller som de själva säger ”dalla A alla Zeta”. Trevlig resa!

Italiaresor
www.italiaresor.com

Italiaresor är en reseproducent specialiserad på grupp- och konferenseresor till Italien. Vår målsättning är kompetens, lokalkännedom och pålitlighet, allt för att garantera minnesvärda upplevelser för våra kunder.

Italiaresor erbjuder även ett brett sortiment av olika slags tjänster, alltid till bra priser.

Sportinitaly.com
www.sportinitaly.com/

Sportinitaly är en researrangör, som specialiserar sig inom sport och gruppresor. Vi har personlig erfarenhet av sport i Italien och lägger stor vikt vid service och att göra resan så minnesvärd som möjligt. Vi vänder oss till företag, idrottsklubbar, föreningar, grupper och mindre sällskap med intresse eller behov för träning.

Vi använder oss av destinationer som vi själva har besökt, som vi har direkt kontakt med och som erbjuder alltid ett bra förhållande mellan pris och kvalité.

Mediterranean Travel Partner
www.mediterraneantravel.se/

Mediterranean Travel Partner erbjuder reserelaterade tjänster till företag, som önskar arrangera möten, incentives, konferenser och events i länderna kring medelhavet.
Förutom att anordna mötet mellan människor, skapar vi minnesvärda upplevelser. Vi öppnar porten till annars otillgängliga platser och miljöer såsom boende på en vacker hacienda, ett kloster i en provensalsk bergsby eller på ett design hotel i det pulserande Lissabon. Mellan konfererandet trampar man vin i Dourodalen, kappseglar i den grekiska övärlden, letar efter tryffel i Alba...
Vi ser fram emot att planera er nästa konferens i medelhavet!

Under produktion:

 

 

PostHeaderIcon Logistik + Events

Genom ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder utvecklar Perlaverde genom LAMPOSERVICE effektiva lösningar för företag inom logistik och events, som evenemang hemsidor, databaser, logistik, catering, m.m.

 

PostHeaderIcon Food & Beverage Concept

Perlaverde hjälper företag inom restaurangbranschen med konsulttjänster inom nya produkter, nya menyer, nya affärskoncept, säkerhet, HACCP, produktion och inköp. Vi kan erbjuda 20 års erfarenheten inom restaurang branschen och företagande, med allt som kommer från den italienska matkulturen.

Bland de nya affärskoncept finns: